Mid-Lustrum

WORDT VERPLAATST NAAR NOVEMBER

Jullie hebben het ongetwijfeld al langs zien komen, maar jullie kunnen toch echt allemaal 2 tot en met 9 september in jullie agenda blokken, want dan gaat het Mid-Lustrum der Favervuta plaatsvinden. Het belooft een fantastische week te worden om nooit meer te vergeten. Ben jij inmiddels wel benieuwd naar het programma? Check dan de instragram @midlustrumfavervuta de Facebook of het programma hieronder. De vraag is niet of je erbij bent, maar hoe je erbij kan zijn. De kaartverkoop voor de passe-partouts gaat van start stipt op 15 juni om 20.00 uur. De reguliere verkoop van de verschillende losse kaartjes is op 16 juni om 20.00 uur, dus zorg ervoor dat alle hulptroepen dan klaarzitten. Externen kunnen naar het openingsfeest en naar het gala. Verder zit de ochtendborrel niet bij de passe-partout inbegrepen en moet voor de ochtendborrel los een kaartje worden gekocht. De voordelen van de passe-partout zijn natuurlijk speciale Mid-lustrum merchandise, gevulde goodiebags en enkele verrassingen tijdens de week zelf. Er zijn 100 passe-partouts beschikbaar, dus ben er snel bij!


2 SEPTEMBER SYMPOSIUM EN OPENINGSFEEST! 🐝

Het eerste vakje kan gevuld worden, want we trappen de week af met overdag een symposium op ACTA met de beste lezingen, die je kan bedenken. Daarna een legendarisch feest, waar de drank zal vloeien! Tot in de vroege uurtjes zullen we de dansvloer van een van de leukste locaties in Amsterdam vullen. De geweldigste week van 2021 zal met een knal van start gaan.

3 SEPTEMBER BUITENDAG 🐝

De tweede dag van de mid-lustrumweek zal als thuiskomen voelen. Een klein festival met al je beste vrienden om je heen wordt natuurlijk weer een dag om niet te vergeten! De Buitendagcie is hard aan het werk om allemaal zieke activiteiten voor deze dag te organiseren en natuurlijk zal heerlijke muziek onder het genot van een drankje niet ontbreken...

4&5 SEPTEMBER RALLY 🐝

Jullie kunnen alvast gaan nadenken over jullie outfitjes, want de datum en locatie voor de rally staan vast! Op 4 en 5 september zullen we weer met zijn allen over de snelwegen van Nederland crossen op zoek naar die onbekende eindlocatie en eenmaal op de locatie aangekomen, zal het echte feest losbarsten! Wie gaat er tijdens deze unieke editie met de winst vandoor?

6 SEPTEMBER OCHTENDBORRELDAG 🐝

Deze dag zal al vanaf ‘s ochtends vroeg in het teken staan van borrelen. We trappen de dag af met een exclusieve ochtendborrel voor de echte diehards! ‘s Avonds kunnen ook de leden, die iets meer waarde hechten aan hun slaap, genieten van heerlijke drankjes op een top locatie ergens in Amsterdam. Trek jij hem door van de ochtend tot in de late uurtjes? (Niet inbegrepen in de passe-partout).

7 SEPTEMBER CHIQUEDAG 🐝

Deze dag wordt een primeur in de historie van Favervuta. Een dag, waarbij iedereen op z’n best zal verschijnen. De locatie houden we nog even voor jullie geheim, maar we kunnen beloven dat jullie versteld zullen staan en enorm gaan genieten op deze fantastische dag. Uren vol genot, welke jullie nimmer zullen vergeten!

8 SEPTEMBER RUSTDAG 🐝

Van al die mooie mensen, gekke verhalen en heerlijke herinneringen moet je soms ook even bijkomen. Vandaag is de dag dat je jezelf even kan opladen voor de laatste dag.

9 SEPTEMBER GALA 🐝

Nadat we op 8 september een dagje rust hebben kunnen nemen, gaan we met extra veel energie de week afsluiten met een spetterend gala. Op een fantastisch locatie zullen we de dansvloer vullen en zal iedereen z’n beste moves kunnen showen. Er is ook een plekje voor jouw date te regelen, dus de kaartverkoop is ook voor externen. We hopen jullie daar in jullie mooiste galajurken en rokkostuums te zien schitteren!