Studiegerelateerd

Favervuta organiseert naast de vele leuke activiteiten en festiviteiten jaarlijks ook allerlei interessante lezingen en workshops om de leden ook allerlei extra-curriculaire informatie eigen te maken of op bepaalde interessante onderwerpen nog dieper in te gaan. 

Denk daarbij aan een cursus mondfotografie, een lezing tandarts & ondernemerschap, cursus alginaathappen, een masterclass endodontologie, een lunchcollege over de toekomst van het ambacht tandarts, een cursus de 'afstuderende mondhygienist' , een lezing over in loondienst gaan of als ZZP'er starten, een cursus praktijkovername of een cursus over de nieuwste wet -en regelgeving. Elk jaar passeren er allerlei verscheidene onderwerpen de revue. 

Deze vinden normaliter plaats in de grote pauze op de faculteit (12:15 tot 13:00) of in de avonduren (17:30-20:00) en kunnen daarbij ook buiten de faculteit georganiseerd worden met een borrel na afloop.

In samenwerking met onze sponsoren wordt de catering ook vaak verzorgd. Zo bieden wij alle deelnemende studenten tijdens een lunchcollege in samenwerking met de SocCie een lunch incl. drankje  aan en wordt bij enkele avondlezingen zelfs een diner aangeboden.

Ook niet-leden kunnen zich (tegen een kleine vergoeding) inschrijven voor de lezingen. 

Houd de website, instagram en app daarom goed in de gaten en schrijf je in. Mochten er vragen en/of onduidelijkheden zijn, schroom dan niet en mail naar favervuta@acta.nl


Meld je nu aan!

Geen aanstaande evenementen