Scriptie

Ben jij een mondzorgkunde of tandheelkunde student in Amsterdam en doe jij een scriptie onderzoek waarvoor jouw medestudenten een vragenlijst in moeten vullen? Neem dan contact op met Favervuta@acta.nl! Wij kunnen de link naar jouw onderzoek publiceren op deze pagina. Tevens sturen we de link door naar Archigenes in Groningen en TFV in Nijmegen zodat ook zij de link naar jouw onderzoek op hun website kunnen publiceren. Bovendien attenderen wij onze leden enkele keren per studiejaar op de lopende vragenlijsten.

Heb je voor je studie een publicatie gedaan die je hier wil delen met anderen? Neem dan ook contact op met Favervuta@acta.nl

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg

Help jouw medestudenten! Zie hieronder welke vragenlijsten jij in kan vullen om jouw medestudenten te helpen met hun scriptie

Vragenlijsten voor MZK studenten
Momenteel geen vragenlijsten. Heb jij een vragenlijst waarop je graag respons krijgt van MZK studenten? Volg dan de stappen hierboven!

Vragenlijsten voor THK Bachelor studenten
Momenteel geen vragenlijsten. Heb jij een vragenlijst waarop je graag respons krijgt van THK Bachelor studenten? Volg dan de stappen hierboven!

Vragenlijsten voor THK Master studenten
Momenteel geen vragenlijsten. Heb jij een vragenlijst waarop je graag respons krijgt van THK Master studenten? Volg dan de stappen hierboven!