Nieuws

MID-LUSTRUM 1-4 November

MID-LUSTRUM 1-4 November

 

Jullie hebben het ongetwijfeld al langs zien komen, maar jullie kunnen toch echt allemaal 1 tot en met 4 november in jullie agenda blokken, want dan gaat het Mid-Lustrum der Favervuta plaatsvinden. Het belooft een fantastische week te worden om nooit meer te vergeten. Ben jij inmiddels wel benieuwd naar het programma? Check dan de instragram @midlustrumfavervuta de Facebook of het programma hieronder. Externen kunnen naar het openingsfeest en naar het gala. Verder zit de ochtendborrel niet bij de passe-partout inbegrepen en moet voor de ochtendborrel los een kaartje worden gekocht. De voordelen van de passe-partout zijn natuurlijk speciale Mid-lustrum merchandise, gevulde goodiebags en enkele verrassingen tijdens de week zelf. 


3 SEPTEMBER BUITENDAG 🐝

De eerste dag van de Mid-lustrum zal als thuiskomen voelen, we trappen af met de buitendag op de originele datum. Een klein festival met al je beste vrienden om je heen wordt natuurlijk weer een dag om niet te vergeten! De Buitendagcie is hard aan het werk om allemaal gave activiteiten voor deze dag te organiseren en natuurlijk zal heerlijke muziek onder het genot van een drankje niet ontbreken...

1 NOVEMBER OPENINGSFEEST 🐝

Deze week gaat van start met het openingsfeest waar de drank zal vloeien. Tot in de vroege uurtjes zullen we de dansvloer van een van de leukste locaties in Amsterdam de dansvloer onveilig maken. Heb jij je kaartje al weten te bemachtigen? Dit kan je niet missen!

 2 NOVEMBER CHIQUEDAG 🐝

Deze dag wordt een primeur in de historie van Favervuta. Een dag, waarbij iedereen op z’n best zal verschijnen. De locatie houden we nog even voor jullie geheim, maar we kunnen beloven dat jullie versteld zullen staan en enorm gaan genieten op deze fantastische dag. Uren vol genot, welke jullie nimmer zullen vergeten!

3 NOVEMBER OCHTENDBORRELDAG 🐝

Deze dag zal al vanaf ‘s ochtends vroeg in het teken staan van borrelen. We trappen de dag af met een exclusieve ochtendborrel voor de echte diehards! ‘s avonds kunnen ook de leden, die iets meer waarde hechten aan hun slaap, genieten van heerlijke drankjes op een top locatie ergens in Amsterdam. Trek jij hem door van de ochtend tot in de late uurtjes? (Niet inbegrepen in de passe-partout).

4 NOVEMBER GALA 🐝

De week gaan we afsluiten met een spetterend gala. Op een fantastisch locatie zullen we de dansvloer vullen en zal iedereen z’n beste moves kunnen showen. Er is ook een plekje voor jouw date te regelen, dus de kaartverkoop is ook voor externen. We hopen jullie daar in jullie mooiste galajurken en rokkostuums te zien schitteren!

4&5 DECEMBER RALLY 🐝

Jullie kunnen alvast gaan nadenken over jullie outfitjes, want de datum en locatie voor de rally staan vast! Op 4 en 5 september zullen we weer met zijn allen over de snelwegen van Nederland crossen op zoek naar die onbekende eindlocatie en eenmaal op de locatie aangekomen, zal het echte feest losbarsten! Wie gaat er tijdens deze unieke editie met de winst vandoor?

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen