Chilldag

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Niet-studiegerelateerd
Organisator
ChillCie
Datum en tijd
29 jun. 2018 17:00 - 01:00
Locatie
De Boeletuin

Chilldag

✿✿ CHILLDAG ✿✿

Na een jaar vol zwoegen voor tentamens, zweten op de (pre)kliniek en ruim nemen op de borrels, is het einde eindelijk in zicht! Vrijdag 29 juni a.s. is het tijd om het studiejaar af te sluiten én de zomer in te luiden op de enige echte chilldag!!! De allerchillste line-up zal samen met onbeperkt food & drinks, waaronder DE legendarische Jungle Juice gemaakt door SuperStroef, zorgen voor een onvergetelijk mooie avond in de Boeletuin! 

Thema: FLOWER POWER 🌸✌🏼

Line-up: 
✿ LEGY & LE CAP: Lawyer by day, DJ by Night. Dit fantastische duo heeft hun naam al goed neergezet in de DJ wereld! Ze zijn regelmatig te gast bij Happy Feelings, Vunzige Deuntjes en BAMBU, zijn part of the Kriss Kross Amsterdam Family en hebben evenementen als We Are Electric en Solar Weekend Festival op hun naam staan. Kortom, deze twee mooie heren in pak zullen jullie de avond van jullie leven bezorgen. 

✿ WAVES: deze tandarts in Spe heeft naast een passie voor tandjes, een passie voor EDM! Als vaste DJ voor het KNMT studentencongres heeft hij zijn skills al goed laten zien en zal hij wederom zorgen voor een goed feestje!

✿ PETER PAUL: dit duo is regelmatig te gast in verschillende kroegen en clubs in Amsterdam, zoals Café de Ebeling. Deze knappe tandartsen zorgen er gegarandeerd voor dat de voetjes goed van de vloer zullen gaan en de billen goed worden geschud!

Waar: Festivalterrein de Boeletuin
Wanneer: vrijdag 29 juni van 17.00u - 01.00u
Tickets: verkrijgbaar vanaf dinsdag 12 juni om 12.00u op de Favervuta website. 
Leden kunnen voor slechts €15 genieten van de Flower Power sferen, niet-leden voor €20.

Koop snel je kaartje want er wordt grote drukte verwacht! 

Liefs,
De ChillCie